Translate

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Πώς να στέλνετε Αυτόματες Αποδείξεις ή Τιμολόγια στο VirtueMart 2.0


Θα κάνετε τη ζωή σας λιγάκι πιο εύκολη, αν ρυθμίσετε το VirtueMart να στέλνει αυτόματα στους πελάτες σας ένα τιμολόγιο ή μία απόδειξη τη στιγμή που αγοράζουν κάτι απο εσάς.

Το VirtueMart θα στέλνει αυτόματα και απευθείας ένα email στον πελάτη, αλλά αν θέλετε να επισυνάψετε ένα τιμολόγιο σε μορφή pdf σε αυτό το email, διαβάστε τα παρακάτω.

Η Λύση


  • Κατευθυνθείτε στο Components -> VirtueMart
  • Κάντε κλικ στο Configuration
  • Κατευθυνθείτε στην καρτέλα Checkout

Στο πάνω μέρος πρέπει να δείτε "Default Order Status to send an invoice". Εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε την αποστολή αυτοματοποιημένων αποδείξεων και τιμολογίων. Απλώς επιλέξτε την σειρά παραγγελίας (ή παραγγελιών) που θα θέλατε να ενεργοποιεί μια αυτόματη απόδειξη ή ένα αυτόματο τιμολόγιο (κανονικά αυτο θα είναι η επιλογή Confirmed) και έπειτα Save.


Για να είστε ασφαλής, πάντα να κάνετε ένα δοκιμαστικό για να βεβαιωθείτε οτι τα τιμολόγια εμφανίζουν τις πληροφορίες που θέλετε.

Εναλλακτικά, αν θέλετε μια καλύτερη ζωή (ή να εξοικονομήσετε χρόνο), προσωπικά εμείς συστήνουμε το ARTIO’s VirtueMart PDF Invoice Generator το οποίο δημιουργεί πανεύκολα αυτόματα τιμολόγια και σημειώσεις παραγγελίας. Επίσης, είναι εξαιρετικό στο να δημιουργεί το τιμολόγιο ή την απόδειξη όπως θα θέλατε να δείχνει, καθώς χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο εκδότη του Joomla (ο ίδιος που δημιουργεί και όλα τα άρθρα του Joomla) και επιπλέον δεν χρειάζεται να σπαταλίσετε χρόνο με κωδικούς! Αυτά είναι!

Αν κολλήσετε σε κάποιο σημείο ή έχετε μερικές απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε στη διάθεση σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου