Translate

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Επαγγελματικός Οδηγός για Drop-Down μενού στο Facebook


Όλες οι επιχειρισιακές σελίδες στο Facebook έχουν ένα ζευγάρι απο drop-down μενού. Κάντε κλικ πάνω στο εικονίδιο για να δείτε μία ποικιλία απο συνδέσμους. Αυτό που βλέπουν οι κανονικοί επισκέπτες μέσα απο αυτό το εικονίδιο στην Ιστοσελίδα και αυτό που εσείς (και οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος της σελίδας του Facebook) βλέπετε θα είναι διαφορετικό. Επίσης, αν βλέπετε την Σελίδα σας ως Σελίδα σας, έχετε διαφορετική οπτική απο αυτή που βλέπει ο αντιπρόσωπος.

Άν δεν έχετε πατήσει ακόμα Like στη σελίδα, αυτό που θα βλέπετε είναι το κουμπί Like, ενώ αν έχετε πατήσει Like, θα έχετε μερικές επιπλέον πληροφορίες, αν κάνετε κλικ στο μενού drop-down.

  • Λήψη ειδοποιήσεων: Αυτή η επιλογή ενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις για εσάς γι' αυτή τη Σελίδα. Έτσι, κάθε φορά που η Σελίδα έχει μία νέα δημοσίευση, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στον προσωπικό σας λογαριασμό. Ενεργοποιήστε τις Ειδοποιήσεις για τις Σελίδες που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μη χάσετε τίποτα. Αλλά μην ενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις για κάθε σελίδα που σας αρέσει αλλίως θα μείνετε συγκλονισμένοι.
  • Προσθέστε Λίστες Ενδιαφέροντος: Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να προσθέσετε μια σελίδα στις Λίστες Ενδιαφέροντος του Facebook. Άν χρησιμοποείτε Λίστες Ενδιαφέροντος, θα έχετε μια στρατηγική έτσι ώστε η Σελίδα σας να είναι εμφανής σε περισσότερο κοινό.
  • Unlike: Με αυτή την επιλογή μπορείτε να πατήσετε unlike σε σελίδες.

Κάτω απο το drop-down menu, που εμφανίζεται με τρείς βούλες, θα δείτε αρκετές επιλογές.

  • Αναφορά σελίδας (ορατό σε άλλες Σελίδες, όχι τη δική σας): Μπορείτε να κάνετε αναφορά σε οποιαδήποτε Σελίδα, αν πιστεύετε οτι αυτή παραβιάζει τους κανόνες του Facebook, ενώ μπορούν και άλλα άτομα να αναφέρουν την Σελίδα σας, αν νιώσουν οτι παραβιάζονται οι κανόνες του Facebook. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο, εμφανίζεται ένα κουτί διαλόγου που σας βοηθάει στη διαδικασία αναφοράς μίας σελίδας. Άν δεν βλέπετε αυτό το σύνδεσμο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Κέντρο Βοήθειας και να αναζητήσετε την Αναφορά Σελίδας.                                                                                            
  • Δημιουργία σελίδας: Αυτός είναι ένας γρήγορος σύνδεσμος για να μεταφερθείτε στο περιβάλλον δημιουργίας νέας Σελίδας. Όλοι βλέπουν αυτόν τον σύνδεσμο.


Μεταξύ των δυο μενού θα δείτε δυο επιλογές.

  • Following: Μπορείτε να κάνετε unfollow σε μια Σελίδα που σας αρέσει, που σημαίνει οτι δεν θα λαμβάνετε ενημερώσεις για το Νέο Υλικό της Σελίδας ακόμα και αν έχετε πατήσει Like σε αυτήν.
  • Share: Αυτή η επιλογή είναι με διαφορά η πιο σπουδαία. Θέλετε οι επισκέπτες της Σελίδας να σας επιλέγουν! Κάτι τέτοιο κάνει μία δημοσίευση (που μπορείτε να την επεξεργαστείτε) ορατή στα Χρονολόγια των φίλων σας. Επιλέξτε λοιπόν αυτή την επιλογή σε οπιαδήποτε Σελίδα για να δείτε τι αυμβαίνει.

Όλες οι πληροφορίες στη δημοσίευση προέρχονται απο συγκεκριμένα πεδία στο σύνδεσμο Info της σελίδας που επιλέγετε να δείτε. Άν η Σελίδα δεν προθέτει πληροφορίες στην κατηγορία Company Overview (ή σε άλλα πεδία), δεν θα υπάρχει κείμενο, μόνο το όνομα της Σελίδας που σας μεταφέρει στην ίδια τη Σελίδα. Επίσης, ίσως θα θέλατε να προσαρμόσετε τη Σελίδα σας, αφού δείτε πως φαίνεται απο τη Σελίδα κάποιου άλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου