Translate

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Joomla συμβουλές για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη

Το Joomla έχει πολλές επιλογές για να κάνετε την ιστοσελίδα σας ευέλικτη και ισχυρή. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι έτοιμα να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες, ενσωματώνοντας νέες δυνατότητες και κάνοντας το περιεχόμενο πολύ πιο εύκολο ως προς την διαχείριση του.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ολική Διαγραφή από το Internet - Πώς να Εξαφανιστώ

Σε ένα κόσμο δικτυωμένο όλο το 24ωρο, με τόσα κοινωνικά δίκτυα και διαφορετικούς λογαριασμούς, η ολική διαγραφή από το Internet είναι δύσκολη... αλλά όχι αδύνατη. Στον οδηγό αυτό θα δούμε αναλυτικά τα βήματα που χρειάζεται κάποιος για να σβήσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Πώς να βγάλεις λεφτά στο Internet με το YouTube

Μέχρι και πριν λίγους μήνες, το να κερδίσει κανείς λεφτά στο Internet μέσω του YouTube ήταν κάτι δύσκολο. Έπρεπε το κανάλι του να έχει πάνω από 2.000 συνδρομητές, επαρκή αριθμό views, ενώ η Ελλάδα δεν υποστηριζόταν επισήμως και ήταν απαραίτητο να απευθυνθεί σε κάποια τρίτη εταιρεία του εξωτερικού, σαν μεσάζοντα. Σήμερα, όμως, όχι μόνο το YouTube Partnership είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, αλλά μπορεί ο καθένας να κερδίσει χρήματα, ακόμα και από το πρώτο του βίντεο!